Uudenvuoden ja vuoden 2018 suunnitelmia

Heippa! Mulle onkin ehtinyt tulla jo jos jonkinlaisia juhlia yms suunnitelmia vuodelle 2018. Mutta aloitetaan uudenvuodenaaton suunnitelmista.
Perinteinen uusivuosi vietetään näillä näkymin, eli tinaa, ilotulituksia, sauna ja vihta. Ilotulituksista mulla olis toiveissa enemmän patoja kuin edellisinä vuosina meillä on ollut joku pari kappaletta. Joku iso, mutta ei liian kallis olisi kyllä kiva.

Ajattelin tehdä koko vuodelle 2018 bucket listin. Täytyypäs alkaa suunnitteleen sitä ennen kuin vuosi vaihtuu :) Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä päiväreissulle Helsinkiin kaveriporukalla. Odotan innolla sitä ja ennen kaikkea kaverien näkemistä, viimeksi nähtiin yli viikko sitten. En yleensä ole kaivannut kavereitani niin paljon kuin tänä lomalla, ei edes kesälomalla nähty kuin muutaman kerran. Sitten helmikuussa on tiedossa wanhojen tanssit ja niitäkin ootan innolla, koska mekkoni on aivan ihana vaikka itse sanonkin ;) Ja tykkään tanssia! Niistä kuukauden kuluttua maaliskuun puolessa välissä on ensimmäiset kirjoitukset edessä, kirjoitan mantsan ja saa nähdä kuinka tulee käymään.. Pitäisi kyllä aloittaa nyt se lukeminen, mutta kun ei vain jaksaisi, kun on ollut raskas syyslukukausi takana ja liian täysi jakso edessä päin oottamassa.. Mutta sitten pari päivää kirjotusten jälkeen lähdemme perheen kanssa viikoksi Lappiin hiihtään, tätä odotan kaikista eniten, koska reissut on välillä vaan niin kivoja kun pääsee rentoutumaan. En ole ennen käynyt Lapissa muutakuin Kuusamossa ja sehän ei kuulemma ole kunnon Lappia vielä.
Sitten kesällä olisi tarkoitus alkaa suorittamaan ajokorttia, jotta saisin sen mahdollisimman pian lokakuussa olevien 18-vuotis synttäreideni jälkeen. Nyt tulee kyllä ärsyttämään se, että on syksyllä syntynyt ja kaikki kaverit saa kortin melkeinpä puolvuotta ennen mua ¨:D

Mutta siinä olisi nyt suurimpia ensi vuoden suunnitelmia. Nyt vähäksi aikaa taas arkea ja sitten juhlitaan uutta vuotta :)

(kuvat jouluaatolta)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

McLeodin tyttäret

10.Joulukortti-ideoita

17. Paketointi-ideoita