Onnistuiko joululomasuunnitelmat?

Heissan! Joululomat on nyt lomittu ja arkeen aletaan pääsemään tässä kiinni taas pikkuhiljaa. Listasin ennen joulua mun joululomasuunnitelmia ja nyt katotaan kuinka moni onnistui (täältä pääset lukemaan kyseisen postauksen) :

Kävin Jyväkylässä siellä uudessa Sepässä. Ihan kiva paikka, varmasti tulee käytyä monesti. Helsingissä käytiin päiväreissulla kaverien kanssa, se oli kyllä sellanen fiasko koko reissu, mutta ei siitä enempää... Call of Duty WW2 tuli pelattua kyllä todella paljon siihen nähden mitä yleensä pelaan, melki joka päivä ainakin kerran ;) Elokuvia en saanut katsottua ihan niin paljon kuin olisin halunnut, mutta katoin vihdoinkin 13 reasonsin, ja ei se nyt niin hyvä ollut kuin odotin.. Hiihtämässäkin tuli käytyä pari kertaa, mutta säät oli kyllä nyt niin huonot, kun oli ensinnäkin ladut aina tukossa niin eipä sitäs sitten tullut hiihdettyä. Sotaromaanin sain sunnuntaina luettua loppuun ja äikän ja mantsan esseetkin sain aikaseksi.. sitten lopulta :D Ainoo mitä en saanut niin oli toi kirjotuksiin lukemisen alottaminen, mutta ehkä se ei nyt niin paljoa haittaa. Täytyy nyt vaan lukea viikonloppusin. 

Yritän olla positiivisin mielin ja tehdä kaikki läksyt yms heti ettei ne jää sitten kummittelemaan myöhemmäksi, kun tää jakso on ihan hirvee mulla nytten.. Mutta kunhan koeviikko alkaa helmikuun puolessa välissä niin sitten ollaan voiton puolella ja palkintona tästä raskaasta jaksosta odottaa siellä 16.2. wanhat <3 Unirytmistä pitäis kyllä yrittää pitää kiinni viikonloppusinkin kun mulla on neljä aamua jolloin pitää herätä seitsemältä ja aamu kun herätys on kasilta.. Muuten en kyllä jaksa tätä jaksoa, jos en saa nukutuksi vähintään 9h yössä. Mut nyt vähän ruokaa, treeni ja rentoutumista :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

McLeodin tyttäret

10.Joulukortti-ideoita

17. Paketointi-ideoita